Övriga diskussioner

Enkel Slideshow?

2014-03-02 21:28 #0 av: Glorious

Tjena! Jag har mitt slutprojekt i min webbdesignskurs, går i tvåan i gymnasiet. Detta var en kurs vi började i höstas där inga förkunskaper krävdes, alltså har vi jobbat väldigt basic i Dreamweaverr och lite lite grann i Flash. Photoshop kan jag bra sen innan. 

Jag ska göra en hemsida som slutprojekt som ska marknadsföra mig som fotograf, alltså ett fotoföretag (ett påhittat eller va man säger), men det är ju lite av min dröm - att bli fotograf alltså. 

Vill gärna ha en stor slideshow (något slags bildspel) på Index-sidan. Grejen är att bilderna blir 1000pixlar breda och när min lärare som sedan ska bedöma kommer ju kolla genom en förhandsgranskning i Dreamweaver i någon webbläsare. 

Söker en enkel övergång mellan stora foton (ett script av något slag, eller är det något jag kan fixa själv?), som inte får lagga, om det är möjligt? 

Anmäl
2014-03-04 20:27 #1 av: MichaelE

Det finns ett flertal guider på nätet på hur man använder javascript för att bygga en slideshow. Dock bör du leta på egen hand, det alltid bättre att lär sig på egen hand än att låta någon annan göra jobbet åt en.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.